joi, 10 noiembrie 2011

“Ţara lui Andrei” plantează 25.000 de salcâmi în “deşertul Mârşani”


     CRAIOVA. “Ţara lui Andrei” caută voluntari pentru împădurirea a 10 hectare de pământ în localitatea doljeană Mârşani. Tinerii coordonatori ai acţiunii care se va desfăşura în data de 19 noiembrie în “patria cartofilor” spun că au avut foarte multe cereri de înscriere din partea elevilor şi a studenţilor.
Localitatea doljeană Mârşani a fost aleasă de “Ţara lui Andrei” din cauza faptului că se află în plin “deşert” al Olteniei. “10 hectare de pământ arid vor fi plantate cu circa 25.000 de puieţi de salcâm. Evident, acest lucru nu ar fi posibil fără voluntari, de aceea ne aflăm noi la Craiova”, spune Ionuţ Enea, unul dintre coordonatorii proiectului de la Mârşani.
Participanţii vor primi din partea organizatorilor echipament adecvat pentru plantarea copăceilor, dar şi două mese, transport gratuit, premii şi, la final un concert cu Smiley şi Alexandra Ungureanu & Crush. “Cred că la Craiova această acţiune a fost înţeleasă deja. Suntem de patru zile aici, la Teatru, şi avem deja foarte mulţi înscrişi care vor să participe la acţiune”, mai spune Ionuţ Enea. 
Toţi cei care vor să fie voluntari pentru o zi o pot face înscriindu-se personal, la centrul de înscriere amplasat în faţa Teatrului Naţional din Craiova, sau accesând site-ul www.taraluiandrei.ro

Un comentariu:

  1. Pare destul de interesant, sa speram ca iasa ceva bun din asta si in felul acesta regeneram ce a mai ramas din vegetaia tarii!

    RăspundețiȘtergere